Mokhoa oa ho sebelisa mochini o fofang oa Pec

32

Qala ka ho boloka boima bo loketseng ba ho phahamisa, ebe u fetola bophahamo ba setulo e le hore ha u lutse, matsoho a hao a be tlase hanyane ka tlase ho bophahamo ba mahetla.

Ka nako e le 'ngoe, boloka maoto a hao a bataletse fatše 'me u fihlele mochine oa mochine.Ha mokokotlo oa hau o tiisitsoe, mokokotlo oa hau o hatelloa khahlanong le mokokotlo o ka morao, matsoho a hao a tla atoloha, a itšetlehe hanyenyane, matsoho a shebile pele.Ena ke sebaka sa hau sa ho qala.

Koba litsoele tsa hau hanyane, u pete sefuba sa hau, 'me u tlise matsoho a hau a otlolohileng ka pel'a' mele oa hau, haufi le mola oa nipple, metsotsoana e 1-2 ha u ntse u phefumoloha.Boloka 'mele oa hau o sa sisinyeha ha matsoho a hao a ntša arc e pharaletseng ho tloha manonyeletsong a mahetla.Emisa 'me u pete nakoana qetellong ea motsamao moo mochine o tšoarang li kopanang bohareng' me liatla li shebane.

Joale kenya moea ha u ntse u sotha motsamao ho khutlisetsa sefuba sa hau sebakeng se felletseng le matsoho a otlolohileng.U lokela ho utloa mesifa ea pectoral e otlolla le ho buleha.


Nako ea poso: Jul-15-2022